Godaste kladdkakan ever

200 g margarin
3 dl socker
1.5 dl kakao
2.5 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
2 dl växtmjölk

Sätt ugnen på 200 grader.
Smält margarinet i en kastrull. Ta bort från plattan och häll i övriga ingredienser i kastrullen för att minska disk. Rör ihop till en klumpfri smet och häll sedan i en smörad form ”bröad” med mannagryn och kakao.
Stoppa in i ugnen i 20 minuter, eller till önskad kladdighet är nådd.
Jag hade i min i 25 minuter, sedan fick den stå i kylen och ”stelna” i någon timme.


Detta recept ska jag använda till tårtbotten senare idag, då min mamma fyller år imorgon.
Tänkte försöka göra en apelsinchokladtårta. Det blir nog bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0